Kavos aparatas JURA WE6

Kodas : AP-KAV-15417

Tiekiama pagal užsakymą.

Skaityti daugiau
1 569,00 € / vnt.
Prekė sėkmingai įdėta į pirkinių krepšelį! Peržiūrėti krepšelį
Pristatymas per 3 d. d. (4,50 €)
Likutis sandėlyje: 3 vnt.

Panašios/analogiškos prekės

  • Klasikiniai kavos gėrimai darbo vietoje.
  • Rami aplinka, kurioje klientai, lankytojai, svečiai ir darbuotojai gali mėgautis puikia kava, skatina bendravimą, stimuliuoja kūrybiškumą, išlaisvina mintis. Nei viena darbo aplinka neturėtų būti be jos.
  • Naujasis WE6 meistriškai paruošia klasikinius kavos gėrimus – nuo ristretto ir espresso iki café crème. 3 litrų talpos vandens, 500 gramų kavos pupelių talpa ir 25 porcijų kavos tirščių talpa paverčia elegantišką profesionalams skirtą kavos aparatą idealiu sprendimu vietoms, kuriose kiekvieną dieną pagaminama apie 30 kavos gėrimų.
  • Inovatyvios technologijos iš pagrindų pakeičia mėgavimąsi kava. Naudotis kavos aparatu paprasta net nepatyrusiems naudotojams dėl aparato priekyje esančių mygtukų ir modernaus 2,8 colių ekranėlio. Karšto vandens ir garo ruošimo jungiklis buvo projektuotas daugybę kartų, kad būtų pasiekta,  ergonomika – valdymas, patogus kiekvienam vartotojui. Vieniems, tai menkniekis, tačiau mums – žingsnis į priekį tobulumo link.

Prekės atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, jame nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Internetinėje parduotuvėje skelbiamos prekių kainos, akcijos gali skirtis nuo prekių kainų, akcijų taikomų prekybos, aptarnavimo centruose. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

Vilnius
Savanorių pr.180C
Likutis sandėlyje: 0 vnt.
Kaunas
Chemijos g.17a
Likutis sandėlyje: 0 vnt.
Klaipėda
Priestočio g. 1a
Likutis sandėlyje: 0 vnt.
Panevėžys
Respublikos g. 21
Likutis sandėlyje: 0 vnt.
Šiauliai
Tilžės g. 82a
Likutis sandėlyje: 0 vnt.
Tauragė
J. Tumo-Vaižganto g. 124-1
Likutis sandėlyje: 0 vnt.
Gargždai
Vasario 16-osios g. 21
Likutis sandėlyje: 0 vnt.
Jurbarkas
Vytauto Didžiojo g. 3a
Likutis sandėlyje: 0 vnt.
Šilalė
Basanavičiaus g. 6
Likutis sandėlyje: 0 vnt.
Šilalė (Centrinis sandėlis)
Pūtvės Pilies g. 3
Likutis sandėlyje: 3 vnt.