Sudedamosios dalys: šokoladas 50 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), mangų įdaras 50% (baltasis šokoladas( cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), augaliniai riebalai (palmių, rapsų), pieno riebalai), invertuotojo cukraus sirupas, mangų pasta 8 % (gliukozės sirupas, cukrus, mangų koncentratas, vanduo, morkų koncentratas, ciberžolės koncentratas, citrinų koncentratas, citrusinių vaisių skaidulos, paprikų koncentratas, natūrali kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %.