Dekoratyvinis, diplomų popierius Kategorijos

Aktyvūs filtrai

Dekoratyvinis, diplomų popierius

Rikiuoti pagal:

Dekoratyvinis popierius praverčia įvairiose situacijose, jis naudojamas meniniuose būreliuose, dailės pamokose, kvietimų ar atviručių gamyboje, skrajutėms, vizitinėms kortelėms, meniu. Ant jo galima spausdinti rašaliniu ar lazeriniu spausdintuvu.

Mūsų asortimente didžiulis dekoratyvinio popieriaus ir diplomų pasirinkimas, tikrai surasite sau tinkamiausią.

Diplomai vaikams pradžiugins mažąjį laimėtoją

Verta skatinti vaiko pasitikėjimą savimi nuo mažų dienų, įvertinant kiekvieną jo pasiekimą ir pastangą. Tai padaryti padės diplomai vaikams – tai dekoruotas kraštuose popierius, primenantis diplomą. Ant jo galima spausdinti ar užrašyti pagyrimą, laimėjimą. Įteikti diplomai vaikams suteiks pasitikėjimo, džiaugsmo, motyvacijos.

Popierius kvietimams – kaip išsirinkti tinkamiausią?

Jeigu ieškote, iš ko pagaminti kvietimus, rinkitės iš mūsų dekoratyvinio popieriaus asortimento pagal spalvą, tekstūrą, svorį. Tinkamas popierius kvietimams yra „PIRUET“, „ICELAND“, MILLENIUM“ ir kitas, su ornamentais, matinis ar blizgantis. Norėdami storesnio ir tvirtesnio, rinkitės daugiau sveriantį, pvz.: 230 g/m2, atsižvelkite, kokiems spausdintuvams jis tinkamas.

Dekoratyvinis popierius žvilgančiu paviršiumi tinka ne tik kvietimams, bet ir vizitinėms kortelėms, atvirukams, skrajutėms, meniu.

Mūsų diplomai vaikams ir popierius kvietimams – tai aukštos kokybės, kruopščiai atrinktos prekės jūsų poreikiams.